Top 3 magazine online de sneakers

L.E: o lista mai ampla facuta de cei de la Sneakerheadsromania

Pe lângă veridicitatea magazinului, mă interesează și timpii de livrare, customer supportul pe care îl oferă și bineînțeles, prețurile.
Sunt magazine cunoscute de cei pasionați, deci nu vorbesc despre ceva nou. Sunt principalele mele opțiuni, blogul meu, treaba mea.

Primul pe lista preferințelor este sivasdescalzo.com.
Există și magazine propriu-zise, în Spania: Barcelona și Madrid. Dintre toate magazinele online, aici am găsit cea mai variată gamă de produse. În perioadele de reduceri, chiar au prețuri foarte bune. Comenzile ajung în jur de 5-10 zile, depinde de perioada calendaristică, dacă-s reduceri, dacă nu, etc. Vin prin DHL și costul de livrare este de 10 euro. Nu plătești taxe vamale. De asemenea, este și singurul magazin online din străinătate, din lista asta. Uneori oferă și extra discounturi.

Al doilea în topul meu este sneakerindustry.ro.
De când comand online, au fost singurii care s-au ținut de cuvânt când au zis că, de obicei, expedierea durează o zi. Am comandat sâmbătă, duminica nu se livrează, iar luni la 8:50 a sunat curierul. Am rămas plăcut surprins. Mi-am luat de la ei o pereche de LeBron Witness 4, la un preț foarte bun. Factura ți-o pun în cutie, fără taxă de transport. Comanda mi-a venit prin FanCurier. Prețurile sunt bune din punctul meu de vedere, iar perioadele de reduceri chiar se simt. Uneori oferă și extra discounturi.

Preferatul multora, footshop.ro.
De anul trecut, îi găsim și în București, pe Ion Câmpineanu, la numărul 20.
Magazinul ăsta este foarte asemănător cu al celor de la Sivas, pentru că și-aici găsești vrute și nevrute. Cred, la o primă vedere, că pe Footshop găsești o gamă mai largă de îmbrăcăminte. Sper să nu mă înșel. Produsele pe care le-am luat de la ei au ajuns în 4 zile, pe vremea când nu aveau magazin în România. Acum nu știu dacă s-a schimbat ceva, poate onorează comenzile tot din depozitele de-afară. Au un customer support foarte mișto.
Găsești dacă ești pe fază și Yeezy-uri la ei. Cam greu, că se dau instantaneu. În perioada de reduceri sunt foarte darnici, oferinte uneori și extra discounturi.

Există și alte magazine online cu sneakers, dar nu am comandat de pe ele așa că nu știu să vă spun care ce și cum. Dacă ceva merge, nu am să-l schimb, deci pentru o bună perioadă am să rămân fidel acestor magazine.

 

Photo by Marc Groth on Unsplash
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment