Regret că lucrez în mall

Nimănui nu îi pasă. Efectiv nimănui. Am marele noroc să lucrez pentru o companie ce a decis să ofere o reducere de 30%, în loc să se ocupe câtuși puțin de pulime. Da, pulime. Sunt foarte frustrat din mai multe motive. Situația asta m-a prins separat de viitoarea mea soție, lucru care nu îmi place deloc, dar nu am ce face. Vine Salam și-mi iese soarele din nori.

Nu bani pentru dezinfectante, nu tu întrebări gen “sunteți bine proștilor?”. Nimic frate.Noi ne cumpărăm ceea ce considerăm că ne poate ajuta să ne protejăm, din banii noștri. Sunt magazine din același mall care închid activitatea pe o perioadă nedeterminată, asumându-și o posibilă amendă.
Compania în care lucrez, cel puțin pentru moment (încerc să mă mint), ne-a spus clar că nu se pune problema de o închidere a magazinelor din centrele comerciale. Băi, NU SE PUNE PROBLEMA, înțelegi?

Nu sunt speriat, nu m-am panicat, dar mă exasperează indiferența față de angajați. Eu înțeleg că nu suntem altceva decât niște cifre cu picioare care trebuie să aducă bani companiei, dar parcă nici așa. Sunt frustrat, nervos și faptul că nimeni nu mișcă un deget mă face să mă simț prost. Au fost multe semne de durere-n cot de noi în această companie, peste care treceam peste. Prost eu.

Regret că lucrez in mall.

Frustrarea cea mare este că există posibilitatea închiderii spațiilor comerciale, dar se amâna sau nu se consideră ca fiind o posibilitate .

Dacă îmi spui că există medici și alte departamente care sunt mai expuse riscului, nu ai înțeles nimic din ce-am scris.

Photo by 🇨🇭 Claudio Schwarz | @purzlbaum on Unsplash
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment