Reducerile angajaților

Este ceva ce un client nu trebuie să ceară. Fără motive proaste și milogeli de doi bani.

Unii angajatori oferă angajaților reduceri la produsele comercializate. În cazul meu, îmi oferă un procent discount din primul preț al produsului. Îl primesc odată la trei luni, sub formă de voucher, pe care îl pot folosi doar pentru un produs. Alte companii oferă un fond de 9000 de lei pe an, altele oferă un discount de -60% la un singur produs, altele oferă odată pe luna -20% la un produs până în 500 de lei.

Când vine un client și îmi spune “hai să facem parte parte”, “o reducere pentru un copil ce învață bine?”, mai că fac apoplexie. Se agăță de faptul că prețul e prea mare, că nu sunt dintr-un material rezistent, că nu are nu știu ce logo pe care îl știe el ș.a.m.d. Penibil, că să mă rezum la un singur cuvânt.

Compania pentru care lucrez, nu îți oferă posibilitatea să poți face discounturi după cum vrea sufletul  tău. Poți modifica prețul, dar doar cu acorduri și motive întemeiate. Tot sistemul este criptat, te lasă doar să apeși pe butoane prestabilite și punct. Sunt foarte stricți și nu vrei să îți pierzi un loc de muncă pentru un Dorel.
Nu vreau să jignesc pe nimeni, deși unii merită din plin, dar pentru simplu fapt că am “reducere de angajat”, tu client nu îmi poți cere asta. Este frustrant, penibil și îmi arăți personal că ești un milog.

Photo by Dan Burton on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment