Nike 720

Modelul ăsta a impresionat pe toată lumea, în ciuda prețului care-i cam cât o chirie modestă în Constanța.
Anunțat prin Ianuarie 2019, Nike 720 este unul dintre cele mai bine vândute produse Nike din ultimul an. N-aș spune că e cel mai bine vândut încă, pentru că e în concurență cu Air Force 1.
Din experiența mea, în momentul în care i-am avut în magazin, nu mulți au fost cei care au fost atrași de model. Treaba s-a schimbat când au intervenit influențele de pe online. Din acel moment, dios mio.
Nu este o pereche obișnuită de încălțăminte, în sensul că trebuie să ai grijă de ei; nu calci prin mormane de iarbă uscată la grătar, precum un client supărat că de ce s-a spart talpa. Nu sunt făcuți pentru grătar, drum accidentat sau alte zone unde poți întâlni tot felul de chestii mici și ascuțite, că-i pa pa talpa.
Față de modelul anterior, Nike 270 unde talpa Air nu era 360, cu ăștia primii pași sunt puțin ciudați. Au zona călcâiului mai înaltă și mergând pe acea bulă de aer, ai impresia că vei cădea-n ochi. Personal consider că nu sunt la fel de comozi precum 270-ul.
Pe lângă marea gamă de culori disponibilă, Nike începe să mai adauge și alte brizbrizuri acestui model. (vezi aici și aici)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment