Mi-ar plăcea o mașină electrică

Este visul meu și al viitoarei soții. Este, după părerea meauna dintre cele mai de succes invenții ale industriei de automobile.

Faptul  ai un “smartphone” mergător, pe mine  fascineazăîntotdeauna mi-au plăcut gadgeturile. Mai sunt de părere  pentru a te bucura pe deplin de un astfel de automobil, ți-ar trebui o căsuță a ta. Nu pentru poze cu piscine, ci pentru a te ajuta în primul rând pe tine când vine vorba de încărcarea mașiniiZic  e mai util s-o ții în curte decât  scoți firele pe geam de la etajul 4. Asta e doar o părere personală pe care o îmbin cu infrastructurile de pe la noi.

În altă ordine de idei, aceste mașini vin și cu minusuri, pe care eu cred că cei care le construiesc, le vor transforma ușor în plusuri cât de curând:

1. Nu au o autonomie foarte mare și-n funcție de cât de departe ți-e locația țintă, e posibil  mai adaugi niște ore doar pentru reîncărcare.

2. Dacă ți-ajunge visul  poarte numele Teslaîn țara noastră nu avem service; cel mai aproape este-n Viena.

Din tot ceea ce eu am citit despre ele, punctele enumerate mai susdintre care unul e “opțional“, sunt singurele aspecte pe care le voi analiza în momentul în care ne decidem  ne facem fericiți.

Imagineazățiapeși pe pedala de accelerație și pleci, nu tu turații, nu tu nimic.

Photo by Bram Van Oost on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment