La drum lung cu maşina

Mult spus drum lung. Un drum de vreo două ore şi puţin, de-acasă pană în oraşul în care m-am stabilit.

De obicei, îmi conectam telefonul la maşină prin bluetooth şi-i dădeam pe Youtube. Cuprins de peisaj şi atent la drum, există reclame pe Youtube care ţin şi câte 3 minute, pe care le ascult pentru că sunt ca nişte melodii. Mă simt fraier după ce îmi dau seama că defapt am ascultat o reclamă, nu o melodie. Deseori mă întreb cine naiba cântă piesele astea, dar deh.

Tot în drumul ăsta pe care-l fac, nu prea opresc/cobor. Rareori se-ntâmplă. Dar atunci când o fac, faptul că îmi las melodiile-n maşină mă face să mă simt complicele unei scene. Ştiu, sunt nebun; merg singur de cele mai multe ori, trebuie să-mi creez filme ca să nu mă plictisesc.

Auzeam sau citeam, că nu mai ştiu, lume care spune că la drum lung ascultă un podcast. Am intrat frumos pe magazinul Google şi mi-am luat nişte podcasturi, am zis să-ncerc. Problema e că n-am cu cine, telefonul meu cel nou şi adorabil nu se poate conecta prin bluetooth la maşinuţă. Deci ioc podcast.

Şi radio-ul e uneori o alternativă bună, doar că mare parte din drumul prin sate care nu au un semnal tocmai ok pentru cerinţele mele. Deci ori ascult sunele motorului, ori îmi fredonez, că doar sunt român, mă pricep şi la asta.

Photo by Clay LeConey on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment