Incepem ceva pentru că ne place, sau pentru bani?

Cred că e o linie foarte subțire ce delimitează plăcerea de bani, de a câștiga ceva după urma unui proiect, etc. E trendul ăsta cu Youtube, care se mișcă foarte bine și noi și care face ca platforma asta să fie plină de fel de fel de creații care mai de care.

Să ai un om pe care îl admiri și care face Youtube, te poate face și pe tine să îți descoperi această latură creativă. Sau te poate face să te gândeșți că nu e chiar atât de greu și meriți niște bani la final de lună . Eh, nu știu ce să zic. Din punctul meu de vedere, cele mai mari satisfacții le obții atunci când nu ai nicio așteptare. Fiind o situație contextuală, mai intervine și lipsa răbdării care-ți pune bețe-n roate. Nu mai stai să te documentezi, scoți ceva repede că oricum se uită lumea. Prima dată. A doua mai pleacă din ei. A treia nu știu dacă mai vine, că te uiți pe statistici și te lași.

Mai trist, acea falsă încântare de început, care te face să afirmi că vei face și vei drege, că tu te-ai săturat de nu știu ce gang și te-ai hotărât să creezi un conținut excepțional. Până când îți dai seama că nu ai camera bună, sunet nici atât. 

Consider că trebuie să fim sinceri cu noi, să trăim oarecum cu picioarele pe pământ și să lăsăm unele lucruri în seama altora. Nu e o rușine dacă nu te pricepi la ceva, românule.

Photo by Brooke Lark on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment