Îi port pentru că sunt comozi, sau c-arată bine?

Poate fi și o întrebare retorică. Scriam mai jos despre faptul că se conturează un nou trend când vine vorba despre sneakerși. 

Astăzi m-am reîntors la muncă după concediu și-am fost uimit de cât de colorate sunt modelele din noile colecții de sneakerși. Băi, roșu, roz, galben și portocaliu, toate pe un material. Am momentele mele când sunt de părere că e bine să ieși puțin din tiparele culorilor pe care ești dispus să le porți, dar parcă e prea evident că vrei schimbare.

În altă ordine de idei, uitându-mă și la clienții care priveau respectivele modele, mi-a venit întrebarea asta-n minte; oare noi cumpărăm pentru că acea pereche de încălțăminte este confortabilă sau pentru că arată bine? Nu mai întreb de vreo reducere, c-atunci lucrurile sunt evidente și-ți înmânez bonul fiscal.

Eu de exemplu, sunt tentat să trec peste faptul că nu sunt atât de comozi pe cât mi-aș fi dorit, doar pentru că îmi plac foarte mult vizual. Nu cred că e ceva rău, că până la urmă este o chestiune de alegere. Dar oare acest lucru se întâmplă des, sau facem concesii doar pentru lucrurile pe care le considerăm neimportante?

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment