Adidas Ultra Boost

Subiectiv sau nu, din punct de vedere al confortului, Adidas UltraBoost este cea mai confortabilă încălțăminte sport. Punct.
Nu se compară cu Nike Pegasus Turbo 2, sau vreo altă minune de la vreun alt brand ce face încălțăminte sport.
Anul trecut, Nike a scos talpa “React” de care se spuneau vrute și nevrute. Am ambele modele, și Adidas Ultra Boost și Nike React. Din punctul meu de vedere, Adidas cu acest model oferă confort 360, adică nu numai talpă confortabilă, dar și șoseta care îmbracă laba piciorului. La Nike React, este vorba doar despre talpă.Purtându-le destul de des, Adidas cred că integrează mai bine conceptul de “confort”, pe când Nike, cred eu, a vrut să lanseze doar “o altă variantă” dacă nu-ți permiți modelul de la Adidas care costă în 800-1000 de lei. Uite aici cateva modele.

O altă părere subiectivă este aceea că pe parte de tehnologie, Adidas este mult mai bună decât Nike. Diferența dintre ele două este că Nike pune foarte mult accent pe marketing și își vând produsele doar pentru poze, pe când Adidas,  pe parte de încălțăminte sportivă, parcă-i mai atentă la detalii decât la markenting. . Că la sfârșitul zile e vorba despre bani, asta nu o pot spune decât ei și contabilii lor. Eu sunt genul de client care caută motive să se reîntoarcă într-un magazin, sau să cumpere de la același brand. Se înțelege ce vreau să spun, nu trebuie să fiu un pupincurist al celor de la Adidas.

Thumbnail Photo by Aaron Li on Unsplash

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment